Kinderfeestjes

logo_2015In samenwerking met Creatief Confetti organiseren wij ook kinderfeestjes. De kinderkamer wordt speciaal voor jullie gereserveerd en Creatief Confetti neemt alle zorgen uit handen. Er kan gekozen worden uit de volgende kinderfeestjes;

Knutsel-sprookjesfeest!
Een super leuk feest voor 5-6-7 jarigen, zowel jongens als meisjes. We gaan verkleden, knutselen en spelletjes spelen.
Wil je een stoer piratenfeest of liever een waar prinsessenfeestje. Kom dan zeker langs!
Je kan kiezen uit de volgende thema’s:
• Circusfeest
• Piratenfeest
• Ridderfeest
• Elfjesfeest
• Heksenfeest
• Griezelfeest
• Prinsessenfeest
• Indianenfeest
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Frozenfeestje
Een magisch Frozen feestje!Hoe leuk is dat! Er is blauwe limonade uit de limonadefontein en
we zingen de jarige toe met veel gerinkel en belletjes! Ook spelen we Olafje-prik en wordt de kennis getest met ons eigen unieke Frozenspel. Komen er jongens op je feestje…laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een leuke Olaf knutsel en een mooi prinsenkostuum.
Leeftijd vanaf 4 jaar

Schminken en zandtekeningen maken
Zandtekenen is kleuren met gekleurd zand. Door de eenvoud bereikt iedereen, jong en oud, een prachtig en kleurrijk resultaat. Iedereen is een kunstenaar met de zandkleurplaten. De kinderen worden ondertussen mooi geschminkt!
Leeftijd vanaf 6 jaar

Knutsel je scheel
Ben jij gek op creatief bezig zijn en mooie dingen maken? Dan is dit feestje helemaal iets voor jou! We knutselen voornamelijk met restmateriaal: lapjes stof, kledinghangers, melkpakken, schelpen, lepels, bezemstelen, kurk- en houtresten… je kunt het zo gek niet verzinnen of we maken er iets moois van! De jarige verzint zelf een thema en wij bouwen het feestje daarom heen. Helemaal op maat dus!
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Deftige Damesfeestje High Tea
Samen heerlijke zoete en hartige lekkernijen eten aan een prachtig opgemaakte tafel. Op de tafel staan groente- en fruitspiesjes, gevulde flensjes, brownies en muffins, fruitvlaaitjes, knakworstbroodjes en kaassandwiches. De limonadefontein staat aan en dus is het tijd om te smullen!
Onder het smullen van alle lekkernijen gaan we nog lekker tutten: opmaken en nagels lakken. Verkleden met jurken, rokjes, pruiken en attributen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Klik hier voor de uitgebreide folder met prijzen.

Voor meer vragen en reserveringen kun je contact opnemen met Creatief Confetti via  http://www.creatiefconfetti.nl/bestellen/

Tot snel!